Peuter- en 1e kleuterklas

Peuter- en kleuterjuf Frieke

Welkom in de Peuter- en Eerste Kleuterklas!

Bij ons draait alles om plezier hebben en groeien in een warme, veilige en prikkelende leeromgeving.
Samen met de juffen, het schoolteam en de ouders vormen we een hecht team, waarbij open communicatie voorop staat. Zo zorgen we ervoor dat we samen het beste aan uw kind bieden!
In onze klas leren kinderen stap voor stap steeds meer zelf te doen. We moedigen ze aan om kleine beslissingen te nemen om zo steeds een beetje zelfstandiger te worden.
We vinden het geweldig om te zien hoe ze zichzelf ontdekken en hun eigen 'ik'je verder ontplooien.

Bij ons leren de kinderen ook hoe ze samen met anderen leven. We leren elkaar helpen, zorgen en luisteren naar elkaar, leren onze eigen grenzen en mening aangeven en rekening houden met elkaar. We creƫren een fijne plek waar ieder kind zijn of haar unieke zelf kan zijn en zich thuis voelt in de groep.
Het is mooi om te zien hoe ze groeien in hun rol binnen de groep en de (mini) maatschappij.
 

Bezoek onze gesloten Facebookgroep

 

 

Frieke Timmerman

Kinderverzorgster Melina

We helpen de kinderen de grote wereld om hen heen te ontdekken

We helpen kinderen de grote wereld om hen heen te ontdekken, te begrijpen en hun talenten te ontplooien. Met verhalen, spelletjes, liedjes, uitstappen en allerlei leuke activiteiten brengen we de echte wereld, hun wereld, in de klas. Met extra aandacht voor de diversiteit van onze mini maatschappij.

De klas en de juffen zijn een veilige plek waar kinderen kunnen ontdekken en experimenteren. Hier mogen ze zichzelf zijn, nieuwe dingen uitproberen en hun nieuwsgierigheid volgen. We vinden het belangrijk dat kinderen nieuwsgierig blijven en verwonderd raken over de wereld. We stimuleren hun natuurlijke drang om te leren en te ontdekken.

Kom gerust eens langs en neem een kijkje in onze peuter- en eerste kleuterklas. Samen zorgen we ervoor dat uw kind een warme en leerzame tijd heeft, waarin het zijn eerste stapjes zet om te groeien tot een wereldburger(tje).

Melina